به گفته محققان، خوردن سالاد بدون روغن احتمال جذب مواد مغذی سالاد را کم کردن می دهد.
افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن
عبارات مهم : سالاد
به گزارش مهر، محققان دانشگاه ایالتی آیووا دریافته اند افزودن روغن به سالاد به جذب هفت نوع ریزمغذی های موجود در سبزیجات کمک می کند.
افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن
طبق نتیجه های این مطالعه، چربی موجود در روغن سویا موجب زیاد کردن جذب ریزمغذی های سبزیجات شده است و فایده های سالاد را زیاد کردن می دهد.
به گفته محققان، جذب بهتر مواد مغذی فایده های متعددی جهت سلامت از جمله پیشگیری از سرطان و حفظ قوه بینایی دارد.
به گفته محققان، خوردن سالاد بدون روغن احتمال جذب مواد مغذی سالاد را کم کردن می دهد.
این مواد مغذی مشمول بر چهار نوع کاروتنوئید- آلفا و بتا کاروتن، لووتیان و لیکوپن- و دو نوع ویتامین E و ویتامین K هست. روغن همچنین جذب ویتامین A را هم زیاد کردن می دهد.
وندی وایت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج تحقیقات ما نشان می دهد افزودن روغن سالم به سالاد میزان جذب مواد مغذی را دو برابر می کند.»
این مطالعه مشمول بر ۱۲ زن جوان بود که سالادشان را با میزان متفاوت روغن سویا، مصرف می کردند. سپس خون آنها از لحاظ میزان جذب مواد مغذی آزمایش شد.
افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن
نتایج نشان داد بالاترین میزان جذب مواد مغذی در زنانی بود که بیشترین مصرف روغن سویا یعنی معادل دو قاشق سوپخوری داشتند.
واژه های کلیدی: سالاد | محققان | مطالعه | سبزیجات | ویتامین | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...